Logo Globos


Filter: Home | Toon alles |

Belkin Boost-up Qi wireless charger - 5W vandaag nog bezorgd!

Vandaagnog.com biedt een overzicht van producten die vandaag nog bezorgd en/of afgehaald kunnen worden. (*)

Huidige Tijd:

vandaag bezorgd

Producten met het 'select' logo hebben de volgende bezorgopties. (*)

checkGratis bezorgen
Heb je een bestelling onder de € 20,- en bevat deze een Select-artikel? Ook dan betaal je geen verzendkosten.

checkVandaag nog bezorgd
Bestel je op werkdagen (ma t/m vr) voor 12:00 uur? Dan kun je ervoor kiezen om je artikel dezelfde dag nog (thuis) te laten bezorgen. Je bestelling wordt dan tussen 18:00 en 21:30 uur bezorgd.

checkVandaag nog afhalen
Als je op werkdagen vóór 12:00 je bestelling plaatst, kun je ervoor kiezen om deze diezelfde middag nog op te halen bij Albert Heijn. Vanaf 17:00 ligt je pakketje klaar bij de servicebalie.

checkAvond- en zondagbezorging
Laat je bestelling gratis bezorgen wanneer je wilt, dus ook ’s avonds en op zondag.

(*) Bij het bestellen zie je per artikel precies welke bezorg mogelijkheden er voor dat artikel zijn. Sommige diensten gelden niet voor alle postcodegebieden.

€ 24.95
Op voorraad. Vandaag voor 12:00 uur besteld, vandaag in huis + vandaag bezorgd bezorgopties

Belkin Boost-up Qi wireless charger - 5W

★★★★ Score 4.0 van 5

meer info...
Met het draadloze Qi-laadstation kun je smartphones opladen zonder kabel. Er wordt gebruik gemaakt van Qi-gecertificeerde inductiespoelen. Zo weet je zeker dat je veilig aan het opladen bent! Deze draadloze lader is te gebruiken voor smartphones van Apple, Samsung, en andere smartphones met Qi-ondersteuning. Let op: draadloze laders zijn geschikt voor de iPhone 8, 8 Plus en X en de nieuwste Samsung toestellen vanaf de Galaxy S6. Oudere toestellen kunnen niet draadloos opgeladen worden. Plus- en minpunten van de Boost-Up draadloze lader (5W) Qi gecertificeerd Draadloos laden: geen gedoe met kabels Groen statuslampje (LED) Te gebruiken voor alle smartphones met Qi-ondersteuning Mooie vormgeving Geen snel-laden functionaliteit Voor ideaal gebruik moet smartphone goed gepositioneerd zijn op de oplaadpad Geen muurlader (adapter) meegeleverd Om optimaal profijt te hebben van de draadloze oplader kun je hem het beste gebruiken in combinatie met een Belkin adapter van 2 of meer ampère, zoals deze. Dit wordt niet meegeleverd! Elegante en compacte vormgeving Dankzij het compacte reisformaat kunt u het draadloze Qi-laadstation gemakkelijk in uw zak of tas stoppen. Het kleine laadstation neemt ook nauwelijks ruimte in op uw bureau. En het elegante, zwarte design past bij vrijwel elk interieur, thuis of op kantoor. Snel en onafgebroken opladen Ook al werkt het laadstation draadloos, de snelheid is er niet minder om. Een lege batterij wordt net zo snel volledig geladen als met een traditionele lader van 5 watt. Voor extra snel laden kun je gebruik maken van een losse muurlader met 2 ampère of meer. Er zit een LED-indicator op de draadloze oplaadpad om de status van het opladen aan te geven. Wanneer het lampje groen is, wordt de smartphone opgeladen. Een oranje lampje betekent dat de smartphone niet goed gepositioneerd is op de oplaadpad. Dan moet je hem even verschuiven! De oplader die je bekijkt is top, maar het kan altijd beter: De standaard draadloze van Belkin (5W) voor het opladen van smartphones zonder kabel. Qi-gecertificeerd! De Belkin wireless charger van 10W, voor sneller draadloos opladen. Inclusief adapter & kabel voor het aansluiten van de lader! Met deze draadloze oplaad-standaard (10W) kun je jouw smartphone gewoon blijven gebruiken tijdens het opladen, in horizontale en verticale stand.

Belkin draadloze lader Met het draadloze Qi-laadstation kun je smartphones opladen zonder kabel. Er wordt gebruik gemaakt van Qi-gecertificeerde inductiespoelen. Zo weet je zeker dat je veilig aan het opladen bent! Deze draadloze lader is te gebruiken voor smartphones van Apple, Samsung, en andere smartphones met Qi-ondersteuning.

Let op: draadloze laders zijn geschikt voor de iPhone 8, 8 Plus en X en de nieuwste Samsung toestellen vanaf de Galaxy S6. Oudere toestellen kunnen niet draadloos opgeladen worden.

Plus- en minpunten van de Boost-Up draadloze lader (5W)


Pluspunten Qi gecertificeerd
Pluspunten Draadloos laden: geen gedoe met kabels
Pluspunten Groen statuslampje (LED)
Pluspunten Te gebruiken voor alle smartphones met Qi-ondersteuning
Pluspunten Mooie vormgeving
Minpunten Geen snel-laden functionaliteit
Minpunten Voor ideaal gebruik moet smartphone goed gepositioneerd zijn op de oplaadpad
Minpunten Geen muurlader (adapter) meegeleverd

Om optimaal profijt te hebben van de draadloze oplader kun je hem het beste gebruiken in combinatie met een Belkin adapter van 2 of meer ampère, zoals deze. Dit wordt niet meegeleverd!Belkin draadloze lader

Elegante en compacte vormgeving


Dankzij het compacte reisformaat kunt u het draadloze Qi-laadstation gemakkelijk in uw zak of tas stoppen. Het kleine laadstation neemt ook nauwelijks ruimte in op uw bureau. En het elegante, zwarte design past bij vrijwel elk interieur, thuis of op kantoor.


Belkin draadloze lader

Snel en onafgebroken opladen


Ook al werkt het laadstation draadloos, de snelheid is er niet minder om. Een lege batterij wordt net zo snel volledig geladen als met een traditionele lader van 5 watt. Voor extra snel laden kun je gebruik maken van een losse muurlader met 2 ampère of meer. Er zit een LED-indicator op de draadloze oplaadpad om de status van het opladen aan te geven. Wanneer het lampje groen is, wordt de smartphone opgeladen. Een oranje lampje betekent dat de smartphone niet goed gepositioneerd is op de oplaadpad. Dan moet je hem even verschuiven!


De oplader die je bekijkt is top, maar het kan altijd beter:

De standaard draadloze van Belkin (5W) voor het opladen van smartphones zonder kabel. Qi-gecertificeerd!

De Belkin wireless charger van 10W, voor sneller draadloos opladen. Inclusief adapter & kabel voor het aansluiten van de lader!

Met deze draadloze oplaad-standaard (10W) kun je jouw smartphone gewoon blijven gebruiken tijdens het opladen, in horizontale en verticale stand.

Vandaagnog is onderdeel van Globos Nederland | Repelvoorde 14 | 3204EE Spijkenisse | Holland | Tel: +31 (0)181 75 11 54 of +31 (0)181 700 240 | Email: info@globos.nl | IBAN: NL53ABNA0493287868 | BIC: ABNANL2A | KVK Rotterdam: 62379313 | BTW: 854794888B01 | College Bescherming Persoonsgegevens: 1422593 | Algemene Voorwaarden | Privacy Policy |